Lämpöpumppukoulutuksen koulutusohjelma

Kurssit on tarkoitettu jälleenmyyjien henkilökunnalle eli henkilöille, jotka jokapäiväisessä työssään myyvät, asentavat ja säätävät Oilonin valmistamia lämpöpumppuja.

Koulutukset pidetään Lahdessa koulutus- ja tutkimuskeskuksessa osoitteessa: Metsä-Pietilänkatu 4, 15800 Lahti, ja Lapualla lämpöpumpputehtaan tiloissa osoitteessa: Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy Unikontie 2, 62100 Lapua. Kurssipäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 16.00. Kurssin osallistujien enimmäismäärä on 10 henkilöä.

Tulevat kurssit:

Ei kursseja tällä hetkellä

Kurssiosallistuminen on maksutonta ja sisältää ateriat ja kurssimateriaalin. Majoitus ei kuulu hintaan.

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen kurssin alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai Helena Toivoselle, sähköposti helena.toivonen@oilon.com, puh. (03) 857 6226.

Lisätietoja kursseista saat sähköpostiosoitteesta: maalampohuolto@oilon.com.

7 vrk:n jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 40 euroa järjestelykuluina.

ASENNUS- JA HUOLTOKOULUTUSTA MAALÄMPÖPUMPUILLE

Järjestämme jälleenmyyjillemme päivän kestävän maalämpöpumppukoulutuksen.

Koulutus painottuu pääasiassa pumpputyypeille Oilon CUBE, Junior GT ja Junior Eco, mutta käymme myös läpi niitä asioita, joista olemme saaneet huolto-osastollemme kysymyksiä ja palautetta kentältä.

Paikkana on Lahden tehtaiden vieressä sijaitseva koulutus- ja tutkimuskeskus osoitteessa Metsä-Pietilänkatu 4.

Maalämpöpumppujen teknisen tuen henkilökunta toimii kouluttajana.
Koulutus on ilmainen sekä vanhoille että uusille jälleenmyyjillemme.

Valitkaa sopiva koulutuspäivä ja ilmoittautukaa

Helena Toivoselle, puh. 03 8576 226, sähköposti helena.toivonen@oilon.com. Kullekin päivälle otetaan max. 12 henkilöä henkilökohtaisemman opastuksen ja koulutuksen takaamiseksi, joten toimi nopeasti ja varaa paikkasi ajoissa.

Lisätietoa koulutuksesta antaa teknisen tuen päällikkö Ilari Vapamäki,
Puh. +358 3 8576 249, ilari.vapamaki@oilon.com.

Poltinkoulutuksen koulutusohjelma

Oilon järjestää teknistä asennus-, huolto- ja säätökoulutusta niin sanotuilla vakiokursseilla.  Koulutus on jaettu kolmeen pääryhmään polttimen polttoaineen ja tehon mukaan, eli alle 1 MW öljy- tai kaasupolttimet sekä yli 1MW polttimet.

Tulevat kurssit:

Ei kursseja tällä hetkellä

Kaasu- ja öljyasennuksien vastuuhenkilön pätevyystentit ja niihin liittyvät kurssit järjestää Lämmitysenergiayhdistys, www.ley.fi

Oilonin kurssit on tarkoitettu henkilöille, jotka jokapäiväisessä työssään säätävät ja asentavat Oilon-vakiopolttimia. Kohderyhminä ovat etupäässä polttimien huoltajat ja asentajat, teollisuuden laitosmiehet sekä näiden henkilöiden esimiehinä tai työnjohtajina toimivat henkilöt.

Voimalaitos- ja prosessipoltinkurssit ovat asiakaskohtaisia kursseja, jotka suunnittelemme kohteen ja käyttö- ja kunnossapitohenkilökunnan tarpeiden mukaan.

Kurssipäivien hinnat: 

Kurssipäivän hinta: 298€+ALV 24%
Hinta sisältää ateriat ja kurssimateriaalin. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Majoitus ei kuulu hintaan.

Koulutukset pidetään koulutus- ja tutkimuskeskuksen tiloissa, Metsä-Pietilänkatu 4, ja Oilon Oy:n koulutustilassa, Metsä-Pietilänkatu 1.

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruutuksista veloitamme 124,00 €. Jos peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koko osallistumismaksun.

Ilmoittautumiset Oilon Oy/Helena Toivonen, puh. (03) 857 6226 tai alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuneille lähetämme tarkemman kurssiohjelman ennen kurssin alkua.


Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä ja kerro koulutustarpeistasi.

Yhteyshenkilö:
Marko Kanervo
Puh. (03) 857 6497
marko.kanervo@oilon.com

Ilmoittautuminen koulutukseen

    Tiedoksesi
    Oilon kerää henkilötietoja ja anonyymia käyttötietoa, kun rekisteröidyt palveluihimme, tilaat tuotteitamme, täytät vapaaehtoisia käyttäjäkyselyitä, annat palautetta tai osallistut kilpailuun tai vastaavaan. Tämä on pakollista meille, jotta voimme tuottaa haluttuja palveluita, ylläpitää takuurekistereitä tai muuta vastaavaa. Lisätietoja siitä kuinka käsittelemme antamiasi tietoja voit lukea meidän tietosuojaselosteestamme.
    Lähetämme sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua. Voit perua mainosmateriaalin lähettämisen koska tahansa myöhemmin.