Lakhta Centerin projektissa panostetaan arkkitehtuurin lisäksi sujuvaan julkiseen liikenteeseen, ympäristöystävällisyyteen sekä edistykselliseen teknologiaan, jota edustavat muun muassa 34 erittäin nopeaa hissiä, nykyaikaiset ilmanvaihto- ja palontorjuntajärjestelmät sekä uudenlaiset keinot melun vähentämiseksi kauppakeskuksen tiloissa. Liikekeskusta ja sen käyttövettä lämmittävät neljä Oilonin poltinta ohjauskeskuksineen.

Arkkitehtuuriltaan pohjoista luontoa ilmentävän liikekeskuksen jääharjannetta muistuttava torniosia nousee 462 metrin korkeuteen ja tekee rakennuksesta Euroopan korkeimman. Lakhta Centerin liikekeskukseen tulee Gazprom-yhtiöiden pääkonttoreiden lisäksi muun muassa kongressitiloja, kauppoja ja ravintoloita sekä tieteeseen, koulutukseen ja taiteeseen liittyviä toimintoja, kuten planetaario ja erilaisia näyttelytiloja.
Liikekeskusta ja sen käyttövettä lämmittävät neljä Oilonin poltinta ohjauskeskuksineen. Oilonin jälleenmyyjä Riico vastasi poltinten myynnistä ja Progress Company niiden asentamisesta.

Tutustu tuotteisiin täällä!