Maalämpöpumput

Maalämpöpumpun toiminta perustuu maalämmön keräämiseen ja sen hyödyntämiseen esimerkiksi omakotitalojen ja niiden käyttöveden lämmityksessä. Maalämpöä syntyy, kun maaperä sitoo itseensä aurinkoenergiaa.

Maalämpöpumppu pystyy hyödyntämään maaperään, kallioon ja vesistöihin sitoutunutta uusiutuvaa maalämpöä. Maalämpöjärjestelmällä saavutetaan tavanomaisesti 65–75 %:n säästö verrattuna alkuperäisiin lämmityskustannuksiin. Mitoituksen yhteydessä saadaan tarkempi, kiinteistökohtainen säästölaskelma.

Maalämmön hankinta Oilonilta on helppoa. Kokeneet edustajamme auttavat sinua hoitamaan prosessin huolettomasti. Oilon- ja Lämpöässä-maalämpöpumpuista löytyy sopiva laite jokaiseen tarpeeseen. Valmistamme maalämpöpumput aina omakotitaloista suuriin teollisuuskohteisiin, mikä tekee valikoimastamme laajimman markkinoilla. Myös Lämpöässä-maalämpöpumput kuuluvat Oilon-konsernin valikoimaan.

Oilon ja Lämpöässä -maalämpöpumput suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Lämpöpumput myydään kouluttamamme ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lisää maalämpöpumpuistamme löydät niiden omilta sivuilta: