Teollisuuslämpöpumput

Valmistamme Kokkolan tehtaallamme Oilon ChillHeat teollisuuslämpöpumppuja ja –vedenjäähdyttimiä. Ne jotka soveltuvat mitä moninaisimpiin lämmitys- ja/tai jäähdytyssovelluksiin suurissa kiinteistöissä ja teollisuudessa sekä kaukolämmön ja kaukokylmän tuotannossa. Sovellusesimerkkejä ovat mm. koskien suuria kiinteistöjä tai alueellisia ratkaisuja

• kiinteistökohtainen jäähdytys ja kaukolämmön tuotanto
• kaukolämpö- ja kylmä
• maalämpö
• ilmastoinnin jäähdytys
• jäteveden lämmöntalteenotto puhdistamoilla

ja teollisuudessa
• hukkalämmöntalteenotto ja lämmityksen tai kaukolämmön tuotanto
• prosessijäähdytys ja/tai –lämmitys
• korkealämpötilainen prosessilämmitys

ChillHeat-teollisuuslämpöpumput ja -vedenjäähdyttimet on saatavilla perinteisillä HFC kylmäaineilla ja alhaisen sekä lähes nolla GWP (Global Warming Potential) arvon HFO kylmäaineilla. ChillHeat tuoteperhe koostuu kolmesta eri tuotesarjasta, jotka ovat jopa 120C asteista vettä tuottavat korkeanlämpötilan P-sarjan tuotteet, suuritehoiset S-sarjan tuotteet ja esimerkiksi maalämpökäyttöön hyvin soveltuvan RE-sarjan sarjan tuotteet. ChillHeat teollisuuslämpöpumppujen ja –vedenjäähdyttimien toimintavarmuus yhdistettynä laajaan lämpötila- ja osatehoalueeseen mahdollistavat energiatehokkaan, luotettavan ja ympäristöystävällisen tavan tuottaa jäähdytystä ja lämmitystä.

ChillHeat teollisuuslämpöpumput ja –vedenjäähdyttimet ovat kompaktin kokoisia ja helppokäyttöisiä. Kytkemällä useita ChillHeat-lämpöpumppuja sarjaan saavutetaan tehokas ja joustavasti toimiva kokonaisuus. Monipuolinen automaatio on ChillHeat-tuoteperheen tärkeimpiä ominaisuuksia, jonka ansiosta jäähdytyksen ja/tai lämmityksen tuotanto voidaan varmistaa vaativissakin prosessiolosuhteissa. Helppokäyttöinen ja joustava käyttöliittymä ohjaa lämpöpumppujen energiatehokkaaseen käyttöön.

Oilon toimittaa myös ChillHeat-kokonaisratkaisuja lämmitykseen ja jäähdytykseen. Silloin toimitus sisältää lämpöpumppujen lisäksi oheisjärjestelmän, automatiikan sekä asennuksen. Kokonaisratkaisut räätälöidään aina kohteen ja tehontarpeen mukaan. Kun useita ChillHeat-korkealämpöpumppuja kytketään sarjaan, päästään jopa 50 MW:n tehoalueelle.

ChillHeat tuotteiden ja ratkaisujen lisäksi toimitamme Suomessa myös toisten valmistajien HFC-, ammoniakki- sekä hiilidioksidikoneikkoja teollisiin jäähdytys- ja lämpöpumppusovelluksiin.

ChillHeat RE heat pump
Oilon ChillHeat RE 210 – RE 420 teollisuuslämpöpumppu
Suomessa valmistetut Oilon ChillHeat RE -sarjan teollisuuslämpöpumput ovat energiatehokaita ja tuottavat korkeintaan +62 asteista vettä hyvällä hyötysuhteella myös osatehoilla. RE-sarjan teollisuuslämpöpumput ovat kompaktin kokoisia, varmatoimisia ja helppokäyttöisiä.
Tehoalue: 100 – 1000 kW
ChillHeat P series
Oilon ChillHeat P 30 – P 450 -teollisuuslämpöpumppu
Suomessa valmistetut Oilon ChillHeat P-sarjan teollisuuslämpöpumput tuottavat jopa +120 asteista vettä korkealla hyötysuhteella myös erittäin alhaisilla osatehoilla.
Tehoalue: 30 – 1 000 kW
Oilon ChillHeat S serie heat pump
Oilon ChillHeat S 180 – S 490 -teollisuuslämpöpumppu
Oilon ChillHeat teollisuuslämpöpumput S-sarjan mallit S180-S490 soveltuvat hyvin prosessien hukkalämpöjen hyödyntämiseen sekä suuriin vedenjäähdytyskohteisiin, joissa tarvitaan samanaikaisesti lämmöntalteenottoa.
Tehoalue: 100 – 1 000 kW
Oilon ChillHeat S serie heat pump
Oilon ChillHeat S 600 – S 2000 -teollisuuslämpöpumppu
Oilon ChillHeat teollisuuslämpöpumput S-sarjan mallit S 600 - S 2000 soveltuvat hyvin suuren kapasiteetin tuottamiseen mm. suurta tehoa tarvitseviin kiinteistö- ja teollisuuskohteisiin.
Tehoalue: 100 – 4 000 kW